De kracht van de vijfdaagse NLP voor Jongeren is dat je helderheid ontwikkelt over wie je bent en kunt zijn, wat je voor jezelf wilt en welke mogelijkheden je in huis hebt om je doelen te realiseren

NLP - 'Worden wie je bent' voor jongeren


De training NLP geeft jongeren van 15 t/m 24 jaar handvatten om vol zelfvertrouwen in het leven te staan. Ze krijgen helderheid over wie ze zijn, wat ze willen en welke mogelijkheden ze in huis hebben om hun doelen te realiseren. Zelfkennis en het opdoen van praktische vaardigheden staat centraal. Deze training is bedoeld voor jongeren die hun communicatie willen verbeteren, meer vertrouwen en plezier willen hebben privé of op school. Ze leren vaardigheden waarmee ze vrijer worden in hun keuzes, flexibeler worden en meer succesvol om kunnen gaan met dagelijkse situaties.


Vragen die tijdens de training onder andere aan bod komen zijn:  'Hoe vergroot ik mijn kansen op succes?' en 'Hoe maak ik de juiste keuzes?'. Naast antwoorden op deze vragen biedt deze training jongeren ook praktische handvatten om op een andere manier met gebeurtenissen en ervaringen om te kunnen gaan. Ze krijgen meer vat op het dagelijks leven om zich heen.


Denk je dat dit iets voor jouw kind is? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

  • -
  • Van Echtenskanaal NZ 161, te Klazienaveen
  • onbekend

 

Deel activiteit

Wordt wie je bent! Klik op de afbeelding om te vergroten