Wij zijn een kleinschalig dagcentrum midden in het dorp Nieuw-Schoonebeek. Ons dagcentrum is vijf dagen per week geopend en heeft twee groepen met een maximum van 14 cliënten per dag. Wij zijn HKZ-gekwalificeerd en werken met deskundige begeleiding.


In ons dagcentrum bieden wij dagopvang voor ouderen die nog zelfstandig wonen en behoefte hebben aan een gevarieerd en gezellig dagprogramma. U kunt bij ons terecht voor een praatje, een kopje koffie en een gezonde warme maaltijd. Ook kunt u meedoen aan creatieve en bewegingsactiviteiten. Hierbij houden wij rekening met uw individuele mogelijkheden, behoeften en wensen. Daarnaast bieden we natuurlijk de noodzakelijke zorg.


Deelname aan de dagopvang biedt u een gezellige vaste dag of dagen per week en heeft tot doel dat u langer thuis kunt blijven wonen. Door deelname aan de dagopvang worden uw mantelzorgers ontlast en kunnen zij de zorg voor u langer volhouden.


Rondom het gebouw bevindt zich een prachtige beleef- en beweegtuin met een wandelpad, moestuintjes, beweegtoestellen, jeu de boules baan, bankjes, planten, bloemen en kippen. Verder zijn er 2 duo-fietsen waarmee u samen met een begeleider door de omgeving kunt fietsen. Met onze dagopvang op deze bijzondere plek willen we graag een bijdrage leveren aan de kwaliteit van uw leven in Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen en de omliggende dorpen.


Interesse in onze dagopvang? U kunt contact opnemen voor een kennismakingsgesprek. We bieden u de gelegenheid om een paar keer vrijblijvend naar de dagbesteding te komen, zodat u kunt ervaren of deze bij u past en u zich bij ons thuis voelt. Voor deelname aan de dagopvang heeft u een WMO/WLZ-indicatie nodig. Wij informeren u hier graag over. De Eigen Bijdrage is maximaal € 19,00 per maand en als u al gebruik maakt van thuiszorg is de eigen bijdrage €0.00.

 

  • 13 februari 2023
  • maandag t/m vrijdag
  • Europaweg 132, te Nieuw-Schoonebeek
  • € 0,00 - € 19

 

Deel activiteit

Dagcentrum de Beek Klik op de afbeelding om te vergroten