Wij zijn een kleinschalig woonzorgcentrum midden in het mooie Drentse dorp Nieuw-Schoonebeek. Wij bieden verzorgd wonen aan ouderen die door fysieke en psychische beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Onze appartementen bieden een 24-uurs verzorgde woonplek in een huiselijke, vertrouwde omgeving. Daarnaast zijn er 2 gemeenschappelijke ruimten met een keuken waar samen gekookt kan worden. Deze ruimten fungeren ook als gezellige woonkamer waar bewoners en familie elkaar kunnen treffen, waar gegeten wordt, spelletjes gedaan worden en activiteiten worden gehouden. Er is een groot terras op het zuiden met een mooie beleef- en beweegtuin rondom het gebouw. In de tuin staan mooie bloemen en planten, er zijn groentetuintjes en er staan beweegtoestellen, speciaal voor ouderen.


We hebben 14 zelfstandige huurappartementen en 3 ELV-appartementen die tijdelijk gebruikt kunnen worden door mensen die moeten revalideren, maar ook gebruikt kunnen worden voor respijtzorg.


Ons wooncentrum is een huis vóór en ván de bewoners. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn; het leveren van een persoonsgerichte zorg, zorgen voor het welzijn van de bewoner, waarbij de autonomie en de persoon van de cliënt erkend en gerespecteerd worden. Daarnaast zijn we een plek waar bezoek en ontmoeting vanzelfsprekend zijn.


e-mailadres: info@zwarteracker.nl


Voor algemene informatie: 0524-749050 (Huiskamer)


Voor aanmeldingen, het concept of procedures:  0628783718 (Ria Voppen)


Voor zorg gerelateerde informatie: 0682503499 (Zorgpersoneel) Gelieve bellen na 11:00 uur i.v.m. zorgtaken.


 


  


 

  • 01 januari 2020
  • -
  • Europaweg 132, te Nieuw-Schoonebeek
  • -

 

Deel activiteit

Woonzorgcentrum De Zwarte Racker Klik op de afbeelding om te vergroten