Zorggroep Vitez is een openbare, jonge dynamische en professionele zorginstelling voor mensen vanaf 18 jaar. Zorggroep Vitez is gevestigd in een voormalig klooster en het daarbij behorende appartementencomplex te Weiteveen. Dit is een gezellig Drents dorp met ongeveer 1800 inwoners. Met het openbaar vervoer ben je binnen 10 minuten in Klazienaveen, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Ook Emmen en Coevorden zijn goed bereikbaar.

Zorggroep Vitez biedt een prettige en beschermde sfeer met een duidelijke structuur waar onze cliënten kunnen wonen, werken en recreëren. Zorggroep Vitez wil mensen vooruithelpen en in staat stellen om actief te kunnen deelnemen aan de samenleving. Wij willen de zelfredzaamheid van onze cliënten vergroten en dragen op die wijze bij aan de kwaliteit van het leven. Dat willen we bereiken door een gedifferentieerd zorgaanbod te doen in combinatie met een zo zelfstandig mogelijke woonsituatie.

Voor het dorp stellen we de accommodatie van de dagbesteding ter beschikking voor verschillende verenigingen. Zo maakt het koor, de EHBO, de hervormde gemeenschap en de talentengroep gebruik van deze ruimte.

 

  • n.v.t.
  • Zusterweg 21, te Weiteveen
  • n.v.t.

 

Deel activiteit

Zorggroep Vitez Klik op de afbeelding om te vergroten